• +32 (0) 3 293 93 23 | +32 (0) 470 43 26 37
  • [email protected]
  • Vakenderveld 12 Bus 2 2500 Lier/Belgie
Blog
Bewaar geen veiligheidskleding in uw magazijn! Wij wel!

Bewaar geen veiligheidskleding in uw magazijn! Wij wel!

In het snel veranderende landschap van veiligheid op de werkplek introduceert Unatex.eu met trots een baanbrekende oplossing die de manier herdefinieert waarop bedrijven hun veiligheidskleding en -uitrusting beheren. Zeg maar dag tegen de rompslomp van het op voorraad houden en beheren van bestellingen – met ons nieuwe lidmaatschapsprogramma bieden we een gestroomlijnde oplossing waarbij gemak en efficiëntie voorop staan.

  1. Vereenvoudigd inkoopproces: De dagen van omslachtige inkoopprocessen en overvolle magazijnen zijn voorbij. Met het lidmaatschapsprogramma van Unatex.eu kunnen bedrijven hun inkoopproces stroomlijnen door hun werknemers toegang te geven tot ons platform. Door individuele lidmaatschappen voor werknemers aan te maken, stellen bedrijven hun personeel in staat om direct de veiligheidskleding en -uitrusting te bestellen die ze nodig hebben, allemaal via onze gebruiksvriendelijke website.
  2. Bestelervaring op maat: Ons platform is ontworpen om te voldoen aan de unieke behoeften van elk bedrijf en zijn werknemers. Van aanpasbare bestelformulieren tot gepersonaliseerde productaanbevelingen, Unatex.eu zorgt voor een bestelervaring op maat die efficiëntie en nauwkeurigheid maximaliseert. Medewerkers kunnen eenvoudig door onze uitgebreide catalogus bladeren, de artikelen selecteren die ze nodig hebben en bestellingen plaatsen met slechts een paar klikken.
  3. Probleemloos factureren: Gedaan met de rompslomp van het beheren van facturen en het afstemmen van uitgaven. Met het lidmaatschapsprogramma van Unatex.eu kunnen bedrijven kiezen voor probleemloze factureringsoplossingen die het boekhoudproces vereenvoudigen. Na het plaatsen van een bestelling kunnen de aankopen van werknemers naadloos rechtstreeks aan hun respectieve bedrijven worden gefactureerd, waardoor individuele terugbetalingen overbodig worden en de administratieve overhead wordt verminderd.
  4. On-Demand Voorraadbeheer: Ons lidmaatschapsprogramma stelt bedrijven in staat om een slank voorraadbeheer toe te passen. Door werknemers in staat te stellen on-demand te bestellen, kunnen bedrijven overtollige voorraden minimaliseren, opslagkosten verlagen en ervoor zorgen dat hun personeel altijd toegang heeft tot de veiligheidskleding en -uitrusting die ze nodig hebben, precies wanneer ze die nodig hebben.
  5. Meer flexibiliteit en controle: Het lidmaatschapsprogramma van Unatex.eu biedt bedrijven en hun werknemers ongeëvenaarde flexibiliteit en controle. Of het nu gaat om het instellen van bestedingslimieten, het bijhouden van bestelgeschiedenis of het beheren van gebruikersrechten, ons platform biedt de tools en inzichten die nodig zijn om initiatieven op het gebied van veiligheid op de werkplek effectief en eenvoudig te beheren.

Doe mee aan de revolutie op het gebied van veiligheid op de werkplek met het innovatieve lidmaatschapsprogramma van Unatex.eu. Geef uw personeel meer macht, stroomlijn uw inkoopproces en neem als nooit tevoren controle over uw behoeften aan veiligheidskleding en -uitrusting. Met Unatex.eu gaan veiligheid en efficiëntie hand in hand.