• +32 (0) 3 293 93 23 | +32 (0) 470 43 26 37
  • [email protected]
  • Vakenderveld 12 Bus 2 2500 Lier/Belgie
Over ons

Over ons

Welkom bij Una Group BV

   Una Group biedt een breed assortiment producten, van veiligheidskleding tot waarschuwingsborden en -barrières voor buiten, met als doel uw veiligheid op het werk te garanderen. Wij staan voor u klaar met de beste apparatuur om ervoor te zorgen dat uw werknemers beschermd zijn en uw werkplek veilig is.

Onze dealers

Een bericht van ons...

Una Group: Uw betrouwbare partner voor werkkleding en veiligheidsschoenen

Sinds onze oprichting in 2019 in Lier, België, bij UnaGroup, streven we ernaar onze klanten het beste te bieden op het gebied van werkkleding en veiligheidsschoenen. Onze passie voor professionaliteit en het welzijn van werknemers weerspiegelt zich in alles wat we doen. 

We zijn trots om ons exclusieve PBM-merk: Lions&Eagles te introduceren dat ons engagement voor kwaliteit, duurzaamheid en comfort belichaamt. Naast ons eigen merk distribueren we ook gerenommeerde merken zoals Blaklader, Mascot, Portwest, evenals veiligheidsschoenen van merken zoals Atlas, Safety Jogger, Jallate, Aimont, Base, en vele anderen. Deze merken staan bekend om hun uitzonderlijke vakmanschap, ongeëvenaarde kwaliteit en vooral comfortabel gebruik. 

Bij UnaGroup begrijpen we het belang van comfort voor werknemers. Op deze manier werken we alleen met grote merken die voldoen aan de strengste normen in de industrie. De veiligheid en het welzijn van onze klanten zijn onze absolute prioriteit. 

We zijn ook toegewijd aan duurzaamheid en milieubescherming. Daarom bieden we een uitgebreid assortiment producten gemaakt van gerecyclede en milieuvriendelijke materialen.  Omdat: we zijn er sterk van overtuigd dat duurzaamheid en milieubewustzijn essentieel zijn voor een betere toekomst. 

Naast ons brede scala aan producten bieden we ook gepersonaliseerde diensten om onze klanten te begeleiden bij het creëren en ontwikkelen van werkkleding en schoenen met het logo van hun bedrijf. Ons toegewijde team staat klaar om u bij elke stap van het proces te begeleiden, zodat we oplossingen kunnen bieden die afgestemd zijn op uw specifieke behoeften. 

Bij UnaGroup is onze toewijding aan excellentie, kwaliteit en klantenservice onwankelbaar. Vertrouw op ons als uw betrouwbare partner voor al uw behoeften op het gebied van werkkleding en veiligheidsschoenen. 

Maak kennis met ons merk
Lions & Eagle

Veiligheid op het werk draait niet langer alleen om bescherming, maar ook om stijl en comfort. Lions & Eagle biedt de perfecte balans in veiligheidskleding. Met onze jarenlange ervaring en professionaliteit bieden we een verscheidenheid aan kledingproducten die u veilig houden op het werk en in het veld.

Koop je benodigdheden online: Unatex.eu

Unatex.eu is een van de toonaangevende leveranciers van veiligheidsuitrusting voor op de werkplek en persoonlijke beschermingsmiddelen. Met een breed assortiment, hoge kwaliteitsnormen en een klantgerichte aanpak biedt het een betrouwbare oplossing voor bedrijfsveiligheid en bescherming van werknemers. Unatex.eu is toonaangevend in verschillende categorieën zoals veiligheidskleding, schoeisel en accessoires. Met zijn professionele service en klanttevredenheidsgerichte aanpak biedt Unatex.eu partners een betrouwbare en kwalitatieve samenwerkingsmogelijkheid.