• +32 (0) 3 293 93 23 | +32 (0) 470 43 26 37
  • [email protected]
  • Vakenderveld 12 Bus 2 2500 Lier/Belgie
Blog
Lions & Eagle: Baanbrekende veiligheidsuitrusting voor een nieuw tijdperk

Lions & Eagle: Baanbrekende veiligheidsuitrusting voor een nieuw tijdperk

Veiligheid is altijd een topprioriteit. Elke dag zoeken werknemers op werkplekken, bouwplaatsen en andere industriële omgevingen de bescherming die veiligheidsuitrusting biedt. Dit is waar het merk Lions & Eagle om de hoek komt kijken.

Lions & Eagle is een merk dat bekend staat om zijn baanbrekende veiligheidsproducten in de industrie. Onder de hoede van Una Group BV staat dit merk bekend om zijn hoogwaardige materialen, moderne ontwerpen en effectieve veiligheidsuitrusting. Hier zijn enkele producten die worden aangeboden door Lions & Eagle:

  1. Veiligheidsjassen & -hoodies: Deze jassen en hoodies beschermen je tegen zowel de kou als potentiële gevaren. Deze producten zijn gemaakt van duurzame materialen en combineren comfort en veiligheid naadloos.
  2. Verwarmde Hoodies & Jassen: Lions & Eagle biedt verwarmde hoodies en jassen die ideaal zijn voor wie in koude weersomstandigheden werkt. Deze producten zijn uitgerust met hoogwaardige verwarmingstechnologie en bieden gebruikers maximaal comfort.
  3. Overhemden & Vesten: Voor wie stijl belangrijk vindt zonder de veiligheid in gevaar te brengen, zijn er de stijlvolle en duurzame shirts en vesten van Lions & Eagle. Dit is de perfecte mix van veiligheid en mode!
  4. Veiligheidsbroeken: Deze veiligheidsbroeken bieden zowel bewegingsvrijheid als duurzaamheid. De speciaal ontworpen broeken van Lions & Eagle zorgen ervoor dat je comfortabel kunt werken terwijl je veilig blijft.
  5. Veiligheidsschoenen: Houd uw stap veilig! De hoogwaardige veiligheidsschoenen van Lions & Eagle beschermen elke stap die je zet en combineren duurzaamheid en comfort.

De producten van Lions & Eagle blinken niet alleen uit in veiligheid, maar ook in stijl en comfort. Ondersteund door de ervaring en kwaliteit van Una Group BV, is dit merk een ideale keuze om aan uw veiligheidsbehoeften te voldoen.

Als u prioriteit wilt geven aan uw veiligheid en tegelijkertijd uw stijl wilt uitstralen, dan is Lions & Eagle de juiste keuze voor u!